Ontwerp en design

Een sterk ontwerp en een goed design liggen aan de basis van elke succesvolle website. Mensen verwachten tegenwoordig steeds meer van websites. De website moet snel zijn, intuïtief werken en er ook nog eens goed uit zien. Als een van die aspecten niet in orde is, haken bezoekers vlug af. Goed ontwerp en design zijn dus van levensbelang.

Vooronderzoek

In het vooronderzoek hebben we je doelgroep gedefinieerd en elke stap in hun customer journey geanalyseerd. We weten daardoor wat je doelgroep belangrijk vindt en wat de website moet bevatten om ervoor te zorgen dat bezoekers klanten worden. Die inzichten nemen we mee in het ontwerp om de juiste informatie op de juiste plek te vertellen aan je doelgroep.

Digital design

Voor het ontwerp en design van de website werken we samen met ons zusterbedrijf Maquina, dat gespecialiseerd is in digital design. Ze werken in hetzelfde kantoor als Ntriga, waardoor we de krachten en benodigde expertise van verschillende specialisten, waaronder strategen, digital designers, developers en marketeers, voor jouw project kunnen bundelen. Zo ben je er bij elk project van verzekerd dat alles op elkaar is afgestemd en een geheel vormt.

Ons team werkt deze ideeën uit tot volledige wireframes waarin duidelijk wordt hoe de website eruit zal zien en welke functionaliteiten ze zal bevatten. Wil jij ook een sterk design voor jouw website? Wij nodigen je graag bij ons uit om kennis te maken en jouw project te bespreken.