Websites

Wij hebben een ervaren team developers die van een wireframe een professionele website maken. Door nauwe samenwerking met andere specialisten zijn de websites die we opleveren niet alleen technisch sterk, maar scoren ze ook op het vlak van gebruiksvriendelijkheid bijzonder goed. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alles op de website op elkaar is afgestemd en dat de gebruikerservaring optimaal is op elk apparaat: desktop/laptop, tablet en gsm.

Veel van onze websites en webshops rusten we uit met een door ons zelf ontwikkeld content management system (CMS). Hiermee kun je eenvoudig je website beheren en de teksten en afbeeldingen aanpassen. Een groot voordeel van ons eigen cms is dat we relatief makkelijk extra functionaliteiten kunnen toevoegen die geheel op maat zijn gemaakt voor jouw website.

Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hieronder een aantal projecten die we gerealiseerd hebben of neem een kijkje bij de case studies.

Group Mahieu

Voor Group Mahieu hebben we een moderne site gebouwd met dedicated pagina's voor hun deelactiviteiten en een strakke lay-out voor de relevante cases. Het geheel gaven we een stoer imago mee. Het is tenslotte een sector waar de mouwen worden opgestroopt en de handen weleens vuil mogen worden.

Imoya

Voor een projectontwikkelaar als Imoya is een portfolio onmisbaar. Daarom hebben we hun projecten mooi in de kijker gezet met een strak portfolio met een indrukwekkende slideshow. Bovendien hebben we het aanbod overzichtelijk geordend door te werken met tabbladen en filters, waardoor gebruikers vlug en gemakkelijk de woning kunnen vinden die bij hun wensen aansluit.